Prima reacţie a patronilor stației GPL din Crevedia, după tragedie

de | 28.08.2023 19:36 | Eveniment, Național

Firma care deține stația GPL unde au avut loc exploziile din Crevedia, a transmis, luni, prima reacție publică după tragedia de sâmbătă seara, în care au murit 2 oameni, iar alte zeci de persoane au fost rănite.

Reprezentanții companiei Flagas SRL,  Ionuț Daniel Doldurea (fiul primarului din Caracal, Ion Doldurea ) și Cosmin Stîngă, au transmis condoleanțe familiilor îndurerate ale victimelor și s-au oferit să-i ajute pe oameni.

Prima reacţie a patronilor depozitului GPL de la Crevedia

Urmare a tragediei cauzate prin incendiul din localitatea Crevedia, în reprezentarea societății FLAGAS SRL, ne găsim cu prioritate preocupați în aceste zile de situația victimelor și a tuturor persoanelor care au avut și au de suferit în orice mod din pricina acestui accident.

La nivelul companiei și la nivel personal, ca administratori ai acesteia, căutăm să identificăm cu rapiditate și eficiență soluții concrete care să sprijine persoanele în suferintă și efortul autoritătilor, și care să completeze mobilizarea impresionantă și angajamentul pe care deja mulți oameni de bună credință le-au dovedit fără ezitare” au transmis aceștia prin intermediul unui comunicat de presă, citat de digi24.ro

Mai mult, reprezentanții companiei  transmit că sunt devastați și îi roagă pe oameni să nu îi judece prea aspru după acest eveniment.

Încercați de nespusă mâhnire, înțelegem devastați încercarea extremă prin care trec atât de multe familii și sperăm să nu fim descalificați în străduința asumată de a o alina. În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, au completat reprezentanții FLAGAS.

De asemenea, reprezentanții companiei au mai transmis că vor evita să facă declarații de presă.

În contextul dat și din respectul datorat îndeosebi celor direct afectați de această nenorocire, comunicările noastre vor fi rare și reținute, inclusiv procedurile penale deja inițiate impunându-ne, chiar dacă astăzi nu la nivel formal, o astfel de conduită”, mai spun reprezentanții FLAGAS.

Reamintim că, în urma exploziei devastatoare de sâmbătă seara, din Crevedia, au murit 2 oameni, iar 56 au fost răniți. Unii dintre răniți sunt în spitalele din România, iar alții au fost transferați în străinătate.

De asemenea, 8 case au fost distruse.

Mai multe detalii despre tragedie AICI.

sursă foto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) LA CREVEDIA! 3 echipaje de pompieri din Argeș au plecat spre Dâmbovița!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Crevedia

Ultimele articole