Un fost primar din Mehedinți, Ion Cioară, a furat ciocolată dintr-un magazin! A spus că nu și-a dat seama

de | 05.02.2024 22:45 | Știri, Eveniment

Un fost primar din Mehedinți, Ion Cioară, a dost prins la furat de ciocolată.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal, după a fost prins la furat de ciocolată.

La ora 12.50, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de agentul de pază al unei societăți comerciale despre faptul că un bărbat ar fi sustras produse alimentare din magazin. La fața locului s-au deplasat polițiștii din Strehaia, care din verificările efectuate au stabilit că persoana bănuită este un bărbat de 68 de ani, din comuna Tâmna. Prejudiciul a fost recuperat și restituit societății”, au precizat polițiștii, conform sursei citate.

Fostul primar Ion Cioară spune că nu şi-a dat seama că le bagă în buzunar.

E vorba doar de două ciocolate. Credeți că nu aveam bani să le cumpăr? Nu mi-am dat seama că le bag în buzunar! M-am întâlnit cu cineva în magazin, am dat mâna cu persoana respectivă și, fără să realizez, am băgat ciocolatele în buzunar”, a precizat Ion Cioară, conform Adevarul, relatează Antena 3 CNN.

 

Foto descriptiv Glasul Aradului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mehedinți

Ultimele articole