anchetaonline.ro

Un fost procuror DIICOT a intrat în echipa DNA Piteşti

de | 13.07.2022 19:30 | Administrație

Echipa de procurori a DNA Piteşti va avea, începând din această săptămână, un  nou membru. În şedinţa din 5 iulie 2022, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, a hotărât delegarea în cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) – Serviciul Teritorial Pitești a magistratului Hortensia-Livia Cioară, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș. Aceasta va lucra în echipa procurorului-şef Marius Ştefan cel puţin pentru o perioadă de șase luni, începând cu data de 15 iulie 2022.

Hortensia-Livia Cioară şi-a început cariera de magistrat în anul 2009, ca procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpeni. În ultimii doi ani şi jumătate, Hortensia-Livia Cioară a instrumentat dosare de criminalitate organizată, fiind delegată să lucreze, din decembrie 2019, la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Pitești.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ginerele primarului Poșircă, ofițer de Poliție Economică – încătușat pentru luare și dare de mită!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DIICOT | DNA | DNA Pitesti | Pitești