Fostul fotbalist de la FC Argeș s-a sinucis!

de | 02.07.2022 23:00 | Știri, Eveniment, Județean

Fostul fotbalist de la Petrolul și FC Argeș, Roland Dedius Stănescu, în vârstă de doar 32 de ani, și-a pus capăt zilelor în această după-masă, pe 2 iulie, în jurul orei 15.38. Tragicul eveniment s-a petrecut în Voluntari, acolo unde fostul fotbalist s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc de locuințe, scrie Ziare.com.

Se pare că fostul fotbalist de la Petrolul și FC Argeș s-ar fi confruntat cu mai multe probleme de sănătate, acesta fiind unul dintre motivele care l-au împins la un gest extrem.

Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice. Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru efectuarea activităților din competență”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către IPJ Ilfov.

De asemenea, este cunoscut faptul că bărbatul se confrunta cu aceste probleme încă de la 22 de ani, când a mai avut o tentativă de sinucidere. Pe vremea când acesta juca la FC Argeș, a recurs la necugetatul gest de a-și tăia venele în perioada de cantonament, la Baza Vulturilor. Motivul fiind acela că părinții lui s-au certat.

Incidentul este confirmat chiar de către Cătălin Barbu, fostul administratorul FC Argeș.

Roland se afla joi seara la cantonament și a fost găsit de colegi zăcând pe jos și plin de sânge. Avea o tăietură la mână și au chemat Salvarea. Am fost vineri la spital și am vorbit cu Roland. L-am întrebat de ce a recurs la acest gest și mi-a spus că a existat o ceartă între părinți, despre care a aflat de la mama lui. A avut o cădere psihică, pentru că este o fire mai sensibilă și de aceea a recurs la acest gest necugetat care îl putea costa viața”, anunță pentru Curierul Zilei.

Sursa Foto Gazeta de Prahova

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit peste 32 de kilograme de droguri.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ilfov

Ultimele articole