anchetaonline.ro

În urma unor percheziții domiciliare, polițiștii au descoperit peste 32 de kilograme de droguri.

de | 02.07.2022 21:51 | Știri, Eveniment, Național

Polițiștii și procurorii din Oradea au descoperit peste 32 de kilograme de droguri. Aceștia i-au prins în flagrant pe trei indivizi din Arad, care încercau să vândă mai multe substanțe de mare risc, printre acestea enumerându-se și cocaină. Evenimentul a avut loc pe DN 79, într-o parcare.

Flagrantul a avut loc în cursul zilei de vineri, în apropiere de localitatea Șimand, spune comunicatul transmis sâmbătă de Poliţia Bihor.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au prins în flagrant delict trei bărbaţi, de 34, 34 şi 36 de ani, toţi din municipiul Arad, judeţul Arad, bănuiţi de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc şi efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive”, a precizat Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cei trei bărbați au încercat să vândă, în cursul serii precedente, 100 de grame de cocaină şi 300 de grame de substanţe psihoactive. Astfel, în urma celor întâmplate, polițiștii aju efectuat 7 percheziții domiciliare în municipiul Arad. Oamenii legii au descoperit în casele bărbaților atât cantități mari de droguri, dar și de bani.

În urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au descoperit 1,58 kg. de cocaină, 10 kg. de pulbere cristalină psihoactivă, 2 kg. de amfetamină, 3,8 kg. de pulbere psihoactivă, 1,86 kg. de pulbere susceptibilă a fi mefedronă, aproximativ 4.200 de comprimate ecstasy (1,38 kg.), 11,7 kg. de cannabis, 28.680 de euro, 20.708 lei, cântare de înaltă precizie, telefoane mobile, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor”, informează IPJ Bihor.

După audieri, doi dintre cei trei bărbați, cu vârstele de 34, respectiv 36 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore la Oradea. În cursul zilei de azi, aceștia au fost prezentați judecătorului cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării activităţii infracţionale”, a mai adăugat Poliţia Bihor.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primăria Curtea de Argeş construieşte un bloc cu 45 de apartamente

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: