Primăria Curtea de Argeş construieşte un bloc cu 45 de apartamente

de | 02.07.2022 17:15 | Curtea de Argeș, Administrație

Primăria Municipiului Curtea de Argeş a relansat licitaţia pentru desemnarea firmei care va ridica un nou bloc de locuinţe sociale. Proiectul ce are un buget de 12.287.848,18 lei (fără TVA) prevede construirea unui imobil ce va avea regim de înălţime D+P+3E, cu o suprafaţă construită de 687,50 mp.

Unde va fi ridicat noul bloc

Potrivit documentaţiei, noul bloc va avea 45 de locuinţe, din care 10 apartamente cu două camere şi 35 de garsoniere, iar la demisol vor fi amenajate locuri de parcare. Blocul va fi ridicat pe str. Victoriei, nr. 5.

Proiectul a mai fost scos la licitaţie şi în primăvara anului trecut, însă, deşi au existat mai multe oferte, niciuna dintre acestea nu a fost acceptabilă, procedura fiind anulată. Pentru a putea fi reluată licitaţia, a fost nevoie de o actualizare a indicatorilor tehnico-economici ai investiţiei, în condiţiile în care costurile materialelor de construcţii au tot crescut. Astfel, în luna februarie a acestui an, Consiliul Local Curtea de Argeş a aprobat noile valori. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 11 iulie, contractul urmând să fie atribuit firmei care va oferi preţul cel mai scăzut, evident, cu condiţia ca oferta să corespundă caietului de sarcini.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Lucrările la noua staţie de epurare din Curtea de Argeş avansează

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Curtea de Argeş

Ultimele articole