Se caută operator pentru iluminatul public din Bascov. Contract de 2 milioane lei

de | 02.07.2022 18:15 | Rural, Administrație

Primăria Bascov va delega gestiunea serviciului de iluminat public din aria administrativ-teritorială a comunei. În acest sens, săptămâna trecută a urcat pe site-ul achiziţiilor publice licitaţia pentru desemnarea operatorului care va prelua acest serviciu. Obiectivul acestei investiţii îl reprezintă organizarea serviciului de iluminat public pe criterii de eficienţă.

2 milioane lei pentru iluminat public eficient

Valoarea estimată a contractului ce va fi încheiat pe o perioadă de 5 ani, conform studiului de oportunitate elaborat la nivelul autorității contractante, este în cuantum de 1.968.000,90 lei fără TVA, suma fiind repartizată astfel:1.074.106,55 lei fără TVA pentru întreținere rețelelor şi 893.894,35 lei fără TVA pentru închiriere ornamente și servicii montare/demontare, inclusiv a celor puse la dispoziție de autoritățile publice locale.

În evaluarea ofertelor care vor fi depuse până la termenul-limită, respectiv 19 iulie, preţul va conta cel mai mult, având o pondere de 90%, în vreme ce componenta tehnică, ce vizează termenul de mobilizare pentru remedierea defecţiunilor la instalaţiile de iluminat public, reprezintă 10%.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se reintroduc autobuzele 11 şi 14 pentru Bascov! Se anunţă noi investiţii în comună!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Primăria Bascov

Ultimele articole