Urs pofticios! A spart o mașină și a băut 69 de doze de suc

de | 19.04.2023 17:47 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Urs pofticios! A spart o mașină și a băut 69 de doze de suc

Problema urșilor este des întâlnită și în alte state, nu doar în România, așa cum ne arată un eveniment care a avut loc în urmă cu câteva zile în Canada.

O femeie s-a trezit cu mașina spartă de un urs. Potrivit Știrile Pro tv, alarma a fost dată de câinele acesteia, care în jurul orei 3 dimineața a început să latre. Uitându-se pe geam, canadianca a văzut un urs care îi spărsese geamul autoturismului.

Șocată, femeia a constatat că animalul începuse să se autoservească din suc. Mai exact, ursul a băut 69 de doze, pe care a început să le scoată afară din mașină și să le savureze. Apoi, animalul și-a văzut de treabă, liniștit.

FOTO ARGEȘ! Urșii umblă pe stradă! Oamenii sunt șocați!

Amintim că o situație îngrijorătoare a fost semnalată, marți, 18 aprilie și în comuna Corbi, din județul Argeș, acolo unde un urs a fost văzu pe o stradă din centrul satului Stănești.

Locuitorii au fost șocați, iar câțiva dintre ei au reușit să fotografieze ursul care se plimba nestingherit prin sat. Potrivit oamenilor, animalul se afla în apropierea școlii și a căminului cultural.

Mai mult, a fost transmis un mesaj RO-ALERT, cetățenii fiind avertizați de prezența ursului în zona respectivă. Oamenii au fost sfătuiți să nu iasă din locuințe, iar dacă îl zăresc, să păstreze distanța față de acesta.

urs corbi3 - Urs pofticios! A spart o mașină și a băut 69 de doze de suc

Foto Facebook Viorica Ponea Marinescu

Prezența urșilor în localitățile din România, iar în unele cazuri, chiar și atacurile, au devenit un fenomen tot mai des întâlnit și totodată scăpat de sub control.

De asemenea, în ultimii ani, în județul Argeș s-au înmulțit „vizitele” urșilor lângă locuințele oamenilor, de foarte multe ori producând pagube în gospodăriile acestora.

urs corbi - Urs pofticios! A spart o mașină și a băut 69 de doze de suc

Foto Facebook Viorica Ponea Marinescu

De exemplu, în prima jumătate a anului 2022 au fost întocmite 24 de procese verbale, în Argeș, pentru pagubele provocate de urși. Cele mai multe au fost produse în comuna Corbi, acolo unde au omorât ovine și familii de albine. Pagubele se ridicau la peste 6.000 de lei, în primele 6 luni ale anului trecut.

Foto Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

” Meci” incendiar în stradă! Bătaie între suporteri înainte de derby-ul CSA Steaua – Dinamo

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbi