Aplicațiile pentru #BeActive se închid pe 25 mai. Premii de mii de euro

de | 19.04.2023 17:56 | Știri, Economic, Național

  • Săptămâna Europeană a Sportului 25 -30 septembrie

Ministerul Sportului vine cu un anunț important pentru potențialii beneficiari: aplicațiile pentru premiile #BeActive se închid pe data de 25 mai. De altfel, instituția anunță că poate asista pe cei interesați în procesul de aplicare.

Premiile #BeActive au fost create pentru a sprijini proiecte și persoane care sunt dedicate promovării sportului și activității fizice în întreaga Europa și au 4 categorii:

  • Premiul pentru educație #BeActive – își propune să demonstreze modul în care educația îi poate încuraja pe copii să fie activi, în afara activității fizice tipice care se desfășoară într-o zi normală de școală.
  • Premiul #BeActive Workplace – celebrează activitățile exemplare la locul de muncă, prin care angajații sunt încurajați să fie activi.
  • Premiul pentru erou local #BeActive – onorează realizările individuale în motivarea altor persoane să fie active. Premiul oferă recunoaștere persoanelor care au lucrat în mod constant pentru a promova participarea la sport și/sau activitate fizică în comunitatea lor locală.
  • Premiul #BeActive Across Generation – onorează proiectele de promovare a sportului intergenerațional, celebrând faptul că toată lumea poate beneficia de activități care îmbunătățesc sănătatea și bunăstarea.

”Tu sau organizația din care faci parte ești/este implicat/ă în activități de promovare a sportului? Participă și tu la premiile #BeActive. Fiecare finalist va primi 2 500 euro, în timp ce fiecare dintre câștigători va primi 10 000 euro”, au scris cei de la Ministerul Sportului pe pagina de Facebook.

Ministerul Sportului mai precizează că ”vă poate asista în procesul de aplicare. Mai multe despre acest subiect, pe pagina noastră web, unde puteți regăsi draftul de aplicație și call-ul aferent”. Informații găsiți aici și puteți aplica aici.

Sursă foto: Facebook Ministerul Sportului.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vestea momentului privind voucherele de vacanță!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Sportului