Fotografii secrete cu Regina Elisabeta! Au fost făcute publice după moartea sa

de | 19.09.2022 19:23 | Știri, După subiect, Lifestyle

Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă de-a lungul timpului în mai multe ipostaze, în fotografii, iar în unele dintre ele părea foarte relaxată.

Până acum, însă, astfel de imagini nu au fost făcute publice, deoarece Consiliul Regal considera că „aceste fotografii mai sincere ar fi o lovitură pentru monarhie și, prin urmare, nu erau potrivite pentru public”.

După decesul reginei, garderobiera ei, Angela Kelly, a publicat două poze pe Twitter în care suverna apare zâmbind, relaxată, cu mâinile în buzunar.

Angela Keely a povestit că una din dorințele mai puțin cunoscute ale reginei era să pozeze relaxată, în ipostaze diferite față de cele oficiale în care era surprinsă de obicei.

Cu mulți ani în urmă, Majestatea Sa mi-a dezvăluit ceva – o dorință secretă pe care o avea de când era tânără. Majestatea Sa a vrut să fie fotografiată în ipostaze mai relaxate, să aibă mai multă libertate. De exemplu, să pozeze cu mâinile în buzunare.

La acea vreme, cel care avea ca sarcină să realizeze fotografiile regale era Barry Jeffery. Când a început să-i dea indicații suveranei cum să pozeze, Regina l-a întrerupt. . Majestatea Sa s-a așezat în fața aparatului și a început să pozeze în mai multe ipostaze, cu mâinile în buzunare, apoi cu mâinile în șold, imitând pozițiile unui model profesionist”, a povestit Angela Kelly.

regina poze secrete - Fotografii secrete cu Regina Elisabeta! Au fost făcute publice după moartea sa

Regina Elisabeta a II-a a fost condusă, astăzi, pe ultimul drum, având loc ceremonii impresionante la Londra.

Alături de familia regală și membrii de rang înalt, sute de mii de oameni s-au aflat pe străzile Londrei pentru a participa la procesiune. De asemenea, sute de lideri și familii regale din întreaga lume s-au aflat la Westminster Abbey, acolo unde au avut loc funeraliile de stat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Regina Elisabeta a II-a și-a purtat verigheta de căsătorie mai mult decât coroana!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Regina Elisabeta a II-a

Ultimele articole