anchetaonline.ro

Atenție! Se oprește apa în Mărăcineni!

de | 19.09.2022 19:53 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Rural

Anunț de interes pentru locuitorii din localitatea Mărăcineni! Societatea Apă Canal 2000 SA va interveni marți, 20 septembrie, în regim de urgență, pentru a remedia o amplă avarie care s-a produs la conducta de aducțiune a apei potabile.

Având în vedere complexitatea lucrărilor de reparații, alimentarea cu apă potabilă va fi întreruptă între orele 09:00-17:00 în comuna Mărăcineni.

Echipele operaționale ale societății lucrează dedicat pentru remedierea situației, încercând să reducă la minimum intervalul de timp destinat lucrărilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și recomandăm utilizatorilor să își asigure rezerva de apă necesară pentru uz casnic.
Multumim pentru intelegere!”, transmite Societatea Apă Canal 2000 SA.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000