anchetaonline.ro

ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

de | 19.09.2022 18:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Ștefănești

Este alertă, după ce doi minori au dispărut din Ștefănești!

Luni, 19 septembrie, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru minori, cu privire la faptul că doi minori, Țițirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, și Țițirigă Petrișor Daniel, de 13 ani, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni.

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE: 1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. Când a fost văzut ultima dată, băiatul ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră.

minor disparut - ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL: 1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. Atunci când a plecat, se pare că ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru.

minor disparut2 - ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

Cei care dețin informații cu privire la cei doi minori, sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

De asemenea, au fost trimise mesaje prin sistemul RO-Alert pentru copii dispăruți.

alerta disparitie1 - ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

alerta disparitie 2 - ALERTĂ! Doi băieți au dispărut din Ștefănești!

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tragedia de azi-noapte! Florin venea din Franța și mai avea 10 km până acasă!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești