anchetaonline.ro

Fratele lui Tzancă Uraganu s-a dat drept preot și a făcut bani de pe urma credincioșilor!

de | 06.12.2022 13:36 | Știri, Eveniment, Național

Mai multe percheziții au avut loc în cursul zilei de astăzi, marți, 6 noiembrie, la anumiți indivizi care s-au dat drept preoți. Printre ei se numără și fratele celebrului manelist Tzancă Uraganu. Descinderile au avut loc în județul Prahova, după ce preoții falși promiteau să rezolve orice problemă, în schimbul unor sume de bani, conform antena3.ro.

Perchezițiile au fost efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Respectivii s-ar fi folosit de o rețea de socializare prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme.

Pentru serviciile pe care le prestau la cererea unor clienți, preoții falși aveau să primească diferite sume de bani din partea acestora.

Prejudiciul estimat în cauză este de 80.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, potrivit sursei citate.

De asemenea, la acțiune participă și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Gorj și Prahova, dar și polițiști ai serviciilor criminalistice Gorj și Prahova.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Victimă carbonizată în urma unui incendiu din Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: