(VIDEO) Frații Tate au ajuns din nou după gratii

de | 12.03.2024 09:39 | Național, Eveniment

Frații Tate, Andrew și Tristan, au ajuns din nou după gratii. Cei doi ar fi comis infracțiuni sexuale pe teritoriul Marii Britanii și au fost reținuți în baza a două mandate europene de arestare.

Ei au fost ridicați seara trecută dintr-un imobil din Ilfov și au fost duși la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti, fiind reţinuţi pentru 24 de de ore. Au ajuns în arestul Poliției Capitalei.

La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii.”, anunță IPJ Ilfov

În cursul zilei de astăzi, cei doi frați vor ajunge la Curtea de Apel București. Acolo, instanța poate să admită ori să respingă arestarea lor preventivă, având la bază solicitarea făcută de Marea Britanie.

Nu este prima dată când frații Tate se confruntă cu probleme legale de acest tip, ei fiind anterior arestați în România în decembrie 2022.

Autoritățile române i-au acuzat atunci de trafic de persoane, formare a unui grup infracțional organizat și viol, afirmând că aceștia ar fi recrutat femei sub pretextul unor relații de iubire pentru a le exploata sexual și a le forța să producă conținut pornografic.

Foto:

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bogați: Accident provocat de un tânăr teribilist fără permis!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: