Fuego: ”Pe 1 Decembrie ne bucurăm împreună la Pitești!”

de | 01.12.2023 16:08 | Pitești, Lifestyle

Astăzi, la ora 18:00, se deschide, oficial, Târgul de Crăciun Pitești 2023. Administrația locală deschide astfel seria evenimentelor pregătite în luna decembrie cu aprinderea iluminatului festiv și concertul extraordinar al cunoscutului artist Fuego. De altfel, artistul a transmis un mesaj în care invită piteștenii la evenimentul programat.

Ediția acestui an a Târgului de Crăciun Pitești se va deschide astăzi, în seara Zilei Naționale a României, la ora 18:00, cu multe surprize, pentru mici și mari: aprinderea iluminatului festiv, urmată de un concert extraordinar al îndrăgitului artist Paul Surugiu – Fuego. Scena din Piața Primăriei va găzdui, în continuare, spectacolul „Polifonic”, oferit de către artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

”Ne vedem în Piața Primăriei!”

”Vă așteptăm în număr mare la deschiderea Târgului de Crăciun!

Avem multe surprize, iar Paul Surugiu-Fuego este invitatul special!

Spectacolul va continua cu „Polifonic”, un recital oferit de către artiștii – studenți și profesori – de la Catedra de Muzică a Universității Naționale de Știință și Tehnică POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.

Ne vedem în Piața Primăriei!

La mulți ani, piteșteni!”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Foto descriptiv. Sursă foto: Primăria Pitești și dcnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

1 DECEMBRIE – Ziua în care cinstim memoria înaintașilor noștri, o zi de mândrie a nației căreia îi suntem fii și fiice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole