”Nunta de aur”. 19 cupluri au fost premiate la Mioveni

de | 01.12.2023 16:19 | Mioveni, Lifestyle

Păstrând tradiția, astăzi a avut loc festivitatea de premiere dedicată cuplurilor din Mioveni care au parcurs cu succes 50 de ani de căsnicie. Prin intermediul acestui moment special, administrația orașului a dorit să onoreze fundamentul pe care este construită comunitatea din Mioveni – familia.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Au fost premiate 19 cupluri din oraș care, în cursul anului, și-au aniversat “Nunta de aur”. Momentul festiv a fost încununat şi de o surpriză oferită de autorităţi: Ansamblul Folcloric “Dorulețul” al Centrului Cultural și elevii Cercului Orchestră al Clubului Copiilor Mioveni (prof. Virgil Iordache), care au creat un moment special de emoţie pentru toţi cei prezenţi în sală. ”Sperăm că această aniversare să fie doar începutul unei noi etape pline de bucurii și împliniri în viața seniorilor sărbătoriți astăzi, carora le mulțumim pentru exemplul minunat pe care îl oferiți comunității noastre! La mulți ani, tot împreună, multă sănătate și înțelegere, tuturor seniorilor!”, a fost mesajul transmis de administrația locală din Mioveni.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. 19 cupluri vor fi premiate de 1 Decembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole