Furt într-un restaurant din Pitești! Un bărbat de 45 de ani a fost reținut

de | 24.11.2023 15:33 | Județean, Eveniment, Importante

Un piteștean de 45 de ani  a crezut că se îmbogățește, dar a ajuns după gratii.

El a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a furat un plic ce conținea suma de 1.235 de lei, din interiorul unui restaurant din municipiul Pitești.

Incidentul a avut loc pe 11 noiembrie, în jurul orei 17:00.

În urma evenimentului, polițiștii au fost alertați, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pe 23 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările în acest caz.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, cel în cauză ar fi sustras un plic ce conținea suma de 1.235 de lei, din interiorul unui restaurant din municipiul Pitești.”, transmite IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 noiembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: Observatorul Prahovean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Tânără agresată sexual în scara blocului de un bărbat de 38 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole