Pitești: Tânără agresată sexual în scara blocului de un bărbat de 38 de ani

de | 24.11.2023 15:10 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă
Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.

Vizat în acest dosar este un bărbat de 38 de ani, din Pitești.

Potrivit cercetărilor, pe 01 noiembrie, în jurul orei 14:00, piteșteanul ar fi urmărit o fată care se deplasa spre casă, până în scara unui bloc, unde, prin constrângere, ar fi pipăit-o în zona intimă.

În urma evenimentului, polițiștii au fost sesizați, iar în cursul zilei de ieri, 08 noiembrie, în urma administrării probatoriului, bărbatul de 38 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, pe 9 noiembrie, piteșteanul a fost prezentat în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă.

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni prinși furând curent electric

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole