anchetaonline.ro

Furtunile au zburat acoperișurile caselor ! Codul portocaliu a vizat și județul Argeș!

de | 01.07.2022 20:53 | Știri, Eveniment, Județean

Dezastru după furtunile din mai multe județe din țară! Astăzi au fost distruse de vânt acoperișurile caselor și mai mulți copaci au fost smulși cu totul din sol.

Furtunile care au durat mai puțin de câteva minute au făcut ravagii! Meteorologii au emis avertizări nowcasting în peste 20 de județe.

Printre județele vizate a fost și Argeșul! De asemenea, în Baia Sprie și Maramureş a plouat torențial, acolo unde vântul a smuls acoperișul a trei case! Bucâțile de tablă au zburat duse de vânt, chiar până în mijlocul șoselelor. Copacii au fost smulși cu totul și s-au prăbuşit direct pe străzi.

Avem şi coduri de instabilitate atmosferică în Moldova şi în estul Munteniei. Instabilitatea aceasta vine cu furtuni puternice care pot să aducă si cantităţi de precipitaţii abundente, pe intervale scurte de timp şi localizat”, spune șeful departamentului de climatologie ANM, Roxana Bojariu.

Foto descriptiv / Sursa imperium.ro

Citiți, de asemenea, avertizarea emisă de către IPJ Argeș, pe anchetaonline.ro

ISU Argeș anunță avertizare de furtună! Cod portocaliu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: