Gabriel Tudor, avocatul care va pleda cu fapte interesele tuturor locuitorilor ca primar al orașului Costești

de | 28.05.2024 15:13 | Din ediția tipărită, Costești, Politic

Orașul Costești poate evolua pe toate palierele. Alegerile locale din 9 iunie trebuie valorificate la maximum și asta înseamnă vot pentru Gabriel Tudor, tânărul avocat care candidează din partea PNL pentru postul de edil al orașului Costești. Împreună cu echipa lui pentru Consiliul Local vine în fața costeștenilor cu o agendă bine țintită să aducă progres, dezvoltare și condiții de trai de nivel european.

Sursă foto: ediția tipărită. Sursă foto: ediția tipărită.

”Administrația locală din Costești are nevoie de o altă viziune, modernă, eficientă. Și totul pleacă de la respectarea legii. Ca avocat de profesie, mă voi asigura ca primăria orașului meu să fie etalon de bune practici în slujba cetățeanului. Știu că sunt mulți care și-au pierdut încrederea că poate fi și așa, dar garantez că șansa la schimbare o reprezintă 9 iunie, data alegerilor locale.

Am în spate o echipă de profesioniști, de oameni ambițioși, o echipă care, la fel ca mine, știe că nu există «Nu se poate!»

Cu toții suntem conectați la oameni și la nevoile reale ale comunității. Și ne motivează extraordinar reacția oamenilor când ne întâlnim cu ei. Pentru ei contează că sunt ascultați, că suntem atenți la nevoile lor reale și că încercăm împreună să identificăm cele mai bune soluții.

Oamenii din Costești așteaptă o schimbare! Și știu clar că nu va veni de la cei care au administrat orașul până acum.

Avem tineri care ne spun că vor copii, dar se gândesc înainte de 2-3 ori înainte de a face acest pas. Pentru că atunci când ai responsabilitatea creșterii unui copil îți dorești să ai aproape o creșă, un afterschool, dar și o bibliotecă sau locuri de muncă bine plătite.

La utilități, sunt zone în orașul nostru unde există deficiențe în funcționare sau chiar nu există deloc. Infrastructura rutieră lasă mult de dorit. Un motiv în plus pentru care Costești este evitat de investitori.

Costeștiul actual nu arată deloc cum trebuie să arate un oraș demn de secolul 21. Și asta doare tare rău. Pentru că, dacă există dorință de muncă, dacă vii cu oameni bine pregătiți profesional în administrație, dacă vei construi dialog constructiv cu investitori interesați de Costești, atunci, cu siguranță, lucrurile în orașul nostru se vor așeza pe făgașul normalității.

Fac un apel la toți oamenii din Costești să vină alături de mine și de PNL, pentru că împreună putem reuși!”

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Național Liberal, filiala Argeș, Cod Unic Mandatar Financiar 21240015. 

Ziarul Ancheta.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Radu Perianu: ”Argeșul trebuie să fie al oamenilor, nu al stăpânilor!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti | Gabriel Tudor

Ultimele articole