Gabriela Ionescu a plecat la București! Adjuncta Fiscului argeșean a fost numită vicepreşedinte ANAF!

de | 22.01.2024 12:22 | Știri, Din ediția tipărită, Economic

▼ Va avea rang de subsecretar de stat

Promovare importantă pentru una dintre cele mai profesioniste şi mai apreciate finanţiste din Argeş. Gabriela Ionescu, directorul adjunct al Administrației Judeţene a Finanțelor Publice Argeș (AJFP Argeş) a fost desemnată vicepreşedinte al ANAF, cu rang de subsecretar de stat. Decizia a fost semnată vineri, 19 ianuarie, de către premierul Marcel Ciolacu şi a fost publicată în Monitorul Oficial în aceeaşi zi.

Doctor în ştiinţe economice, Gabriela-Florentina Ionescu lucrează în cadrul Finanţelor Publice Argeş de 23 de ani. Competenţele profesionale au determinat o evoluţie constantă în cariera sa, de-a lungul timpului ocupând funcţii de mare responsabilitate, de la cea de şef – serviciu la Registrul Contribuabilului la funcţia de şef al AJFP Argeş. În ultimii ani, a ocupat funcţia de adjunct al Fiscului argeşean, coordonând activitatea de Colectare Persoane Juridice.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

TRANZACŢIA SFÂRŞITULUI DE AN! Familia Trandafir a vândut DRIM Daniel unui gigant polonez din retail

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: AJFP Argeș | ANAF | Gabriela Ionescu | Marcel Ciolacu