Un șofer fără permis a fugit de polițiști pe A1!

de | 22.01.2024 12:24 | Știri, Eveniment

Un bărbat care se afla la volanul unui autoturism pe care îl conducea pe Autostrada A1,a fugit de polițiști 20 de kilometri.

Acesta nu deținea permis de conducere.

După ce a fost prins, bărbatul s-a ales cu o amendă usturătoare de 5.610 lei şi a rămas fără permis pentru 150 de zile.

Acesta nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, lovind o baliză, fiind urmărit apoi pe o distanţă de 20 de kilometri, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

La data de 21 ianuarie 2024, în jurul orei 15.00, poliţiştii Biroului Poliţia Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au depistat, la km 325, pe sensul spre Râmnicu Vâlcea, un autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, care circula cu viteza de 171 de kilometri/oră, în zona unde limita de viteză este de 130 de kilometri/oră. Autoturismul a fost identificat, în trafic, în zona kilometrului 316, balizată corespunzător, prin devierea traficului din banda 2 în banda 1, dar nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor, lovind o baliză”, scrie în comunicatul citat de Agerpres. Potrivit IPJ Alba.

În urma apariţiei a unor imagini surprinse duminică pe autostrada A1, pe reţelele de socializare, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul IPJ Alba a făcut luni mai multe precizări.

 

Foto descriptiv DIGI 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole