General Trust asfaltează trei drumuri comunale din Ştefan cel Mare

de | 02.06.2022 15:30 | Administrație, Economic

General Trust Argeş, companie de construcţii controlată de către omul de afaceri Cătălin Spătaru, a semnat săptămâna trecută un  contract în valoare de 5.691.847,18 lei (fără TVA) cu administraţia locală a comunei Ştefan cel Mare.

Proiectul care iniţial a avut o valoare estimată de 6,7 milioane lei (fără TVA) a suscitat interesul a cinci dintre cele mai puternice companii de construcţii din judeţ, în afară de General Trust Argeş, care şi-a adjudecat licitaţia, de acest contract fiind interesate şi Selca SA, Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă, G&M Road Building Engineering, dar şi asocierea formată din Ideal Construct Activ, Beto Construct Arges SA şi Nova Real Expert SRL.

Investiţia este una dintre cele mai mari pe care le-a văzut localitatea din sudul Argeşului, acolo unde urmează să fie modernizaţi 6 km de drumuri comunale. Potrivit documentaţiei, pe traseele celor trei drumuri comunale din Ştefan cel Mare incluse în proiectul de modernizare – DC446, DC 445 si DC131 – s-a prevăzut şi amenajarea drumurilor laterale.

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Constructorii argeşeni – absenţi în licitaţiile CNI. 14 firme din ţară vor contractele pentru noile creşe din Piteşti

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Spătaru | General Trust Argeş | Selca | Ștefan cel Mare

Ultimele articole