Gheorghe Alecsei urcă în conducerea Senatului României! Vezi ce poziție va ocupa!

de | 07.04.2022 13:15 | Știri, Național, Politic

Om de afaceri argeșean cu afiliere liberală, Gheorghe Alecsei a fost numit în poziția de șef al Direcției Generale de Cooperare Parlamentară Externă din cadrul Senatului României. Această funcție a mai fost deținută, până de curând, de liberalul Iani Popa, plecat între timp într-un poziție publică de secretar de stat.

Gheorghe Alecsei a intrat deja, de ieri, în pâine, după ce ocuparea acestei poziții a fost votată în Biroul Permanent al Senatului.

Funcţia este apolitică și putea fi ocupată doar de către un înalt funcţionar public,condiţie pe care Gheorghe Alecsei o îndeplinește. Vă reamintim că, până recent, domnia sa a fost președintele Administrației Naționale pentru Rezervele de Stat și Probleme Speciale, una dintr ecele mai importante structuri legate de funcționarea în bune condiții a statului român, a cărei conducere este asimiliă rangului de scretar de stat. Direcţia pe care o va coordona este subordonată secretarului general adjunct al Senatului.

Vorbim, în linii mari, despre o continuare  a unei părți din activitatea mea anterioară, pentru că și acolo aveam o componentă de legaturi cu  mediul extren. Voi înerca să mă acomodez cât mai repede și să îmi intru în pâine, având același obiectiv: protejarea statului și intereselor sale, a declarat pentru redactorii Ancheta Gheorghe Alecsei, care -între timp – a urmat și cursurile Institutului Diplomatic Roman.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole