Graba l-a lăsat fără permis şi fără bani

de | 03.07.2023 18:38 | Știri, Eveniment, Județean

Depășirea neregulamentară a unui alt vehicul aflat în trafic sau a coloanei oprite la semafor a devenit obişnuinţă pentru mulți șoferi.

Angajarea în depășiri periculoase este, de altfel, una dintre cauzele generatoare de accidente rutiere grave.

Graba și oboseala îi determină deseori pe mulți șoferi să se abată de la normele rutiere și să se angajeze în manevre aproape sinucigașe.

Grăbit a fost și un bărbat, de 50 de ani, din Caracal, care a efectuat o depășire neregulamentară în cursul zilei de ieri, 2 iulie, pe DN 73, în localitatea Clucereasa.

În ziua de 02 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat, de 50 de ani, din Caracal, care conducea un autoturism, pe DN 73, în localitatea Clucereasa, și care a efectuat o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule.”, transmite IPJ Argeș

Pentru fapta sa, șoferul s-a ales cu amendă în valoare de 870 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 60 de zile.

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, dar şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie, atât pe raza municipiului Pitești, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

Iar în cursul zilei de ieri, 2 iulie, în cadrul acțiunilor, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 12.500 de lei și au fost reținute 3 permise de conducere.

foto descriptiv monitorulbt.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferi beți și fără permis, la tot pasul în Argeș!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș | Mioveni