Grammy 2023. Beyonce, printre favorite

de | 05.02.2023 17:07 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle

Beyonce, cu 28 de premii Grammy, nu a câştigat niciodată mult râvnitul trofeu pentru cel mai bun album al anului, iar la gala din noaptea de duminică seară este printre favorite. Beyonce a primit 9 nominalizări, printre care şi pentru cel mai bun album al anului, cu LP-ul ”Renaissance”.

Câştigătorii galei 2023 a premiilor Grammy vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii ce va fi transmisă în direct de reţeaua de televiziune CBS şi în format live stream de către serviciul de streaming Paramount+, începând cu ora 01:00 GMT (luni), potrivit celor de la Agerpres. Prezentatorul galei din acest an va fi comedianul Trevor Noah. Totodată, vor avea loc interpretări live susţinute de Styles, Lizzo, Sam Smith, Luke, Combs şi Bad Bunny. Prima doamnă a SUA, Jill Biden, se numără printre prezentatorii premiilor din acest an. Numeroşi experţi din industria muzicală sunt de părere că Beyonce ar putea câștiga trofeul pentru cel mai bun album al anului. Beyonce a primit 9 nominalizări, printre care şi pentru cel mai bun album al anului, cu LP-ul ”Renaissance”. Adele, care a câştigat de două ori premiul Grammy la această categorie, a fost nominalizată şi anul acesta cu LP-ul ”30”. De altfel, laureaţii sunt aleşi de cei aproape 11.000 de membri ai Recording Academy, potrivit sursei citate.

Ediția din 2022 a atras abia 9 milioane de spectatori în faţa televizoarelor, fiind pe locul doi în clasamentul celor mai puţin urmărite gale din istoria premiilor Grammy.

Sursa foto: wsj.com.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Filmele lunii februarie pe NETFLIX și HBO MAX

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Beyonce

Ultimele articole