Group Concif asfaltează un drum judeţean ciuruit de gropi

de | 21.07.2022 18:00 | Județean, Administrație, Economic

Consiliul Judeţean Argeş a finalizat licitaţia pentru modernizarea DJ 725 din localitatea Stoeneşti, contractul pentru execuţia lucrărilor fiind semnat cu Group Concif SRL, firmă cu sediul chiar în comuna respectivă. Drumul ce urmează a fi reabilitat a făcut deseori obiectul plângerilor localnicilor, carosabilul ajungând să arate ca după bombardament.

drum stoenesti ciuruit

Group Concif şi-a adjudecat contractul într-o licitaţie în care a mai existat un ofertant, Porr Construct, a cărui propunere a fost însă respinsă ca inacceptabilă.

Contract de circa 1 milion de euro pentru Group Concif

Firma din Stoeneşti, aflată în portofoliul familiei de constructori Răuţoiu, va încasa 4519749.24 lei (fără TVA), pentru lucrări de asfaltare pe o lungime de 1,8 km, la care se adaugă lucrări de refacere podeţe, şanţuri de scurgere ape pluviale, execuţia trotuarelor şi a acceselor la proprietăţi, reabilitarea parcărilor existente, aducerea la cotă a tuturor căminelor existente şi a gurilor de scurgere, precum şi realizarea marcajelor rutiere și montarea indicatoarelor rutiere necesare.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Se fac lucrări pe mai multe drumuri județene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Group Concif | Stoeneşti