ANM emite atenționare meteo în Argeș!

de | 21.07.2022 17:35 | Știri, Eveniment, Județean

Pentru ziua de joi, 21 iulie, meteorologii din cadrul institutului Administrației Națională de Meteorologie anunță COD GALBEN pentru mai multe regiuni din șară, printre care și Muntenia.

Se anunță disconfort termic, caniculă și temperaturi extrem de ridicare

Zone afectate sunt în este-sudul țării, fiind vorba despre Banat, Crișana, Oltenia și în sud-vestul Transilvaniei și al Munteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 35…37 de grade, iar disconfortul termic va unul ridicat. Totodată, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități.

De asemenea, pentru zilele de vineri și sâmbătă (22 și 23 iulie) este vizat și Județul Argeș. Astfel, în Banat, Crișana, sudul Olteniei, sud-vestul Munteniei, nord-vestul Transilvaniei și în vestul Maramureșului valul de căldură se va intensifica.

După-amiaza vor fi temeparturi de 38…40 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 20…22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Sursa Foto Meteo Romania

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primăria Piteşti a semnat contractele de management cu noii directori de şcoli!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM