Primăria Piteşti a semnat contractele de management cu noii directori de şcoli!

de | 20.07.2022 21:59 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de azi, 20 iulie, au fost semnate contractele de management administrativ la Primăria Municipiului Pitești. Acestea au fost încheiate între primarul Cristian Gentea și directorii unităților de învățământ preuniversitar de stat, numiți în urma validării rezultatelor concursului organizat în perioada ianuarie-aprilie 2022.

Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești a ținut să arate rolul pe care îl au directorii în calitate de manageri, de gospodari și administratori ai unităților de învățământ, asigurându-i de implicarea și sprijinul din partea municipalității pentru rezolvarea oricăror probleme care pot apărea.

Prioritatea, atât pentru municipalitate, cât și pentru unitățile de învățământ, o reprezintă lucrările de investiții și reparații desfășurate în perioada vacanței de vară, pregătirea începerii anului școlar, în cele mai bune condiții, respectarea măsurilor de siguranță în școli și, nu în ultimul rând, măsurile posibil necesare din toamnă, în cazul în care pandemia COVID-19 generează riscuri în continuare.” scriu reprezentanții primăriei.

De asemenea, au fost prezenți și au semnat contractele de management administrativ :

-​Prepeliță Laura Georgiana- Școala Gimnazială TUDOR ARGHEZI;

-​Pleșa Victor Marius – Școala Gimnazială NEGRU VODĂ;

-​Vochin Veronica – Școala Gimnazială ALEXANDRU DAVILA;

-​Rizu Ramona Maria – Colegiul Economic MARIA TEIULEANU;

-​Peican Cornelia Roxana – GPP DUMBRAVA MINUNATĂ;

-​Stoian Lidia – GPP PRIMII PAȘI;

-​Bogdan Ștefania Mihaela – GPP RAZĂ DE SOARE;

-​Săndulescu Carmen Maria – GPP CASTELUL MAGIC.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Imobiliarii au luat-o razna! Vor să trântească un bloc pe un petec de pământ în centrul Piteştiului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: COVID-19 | Cristian Gentea | Pitești