ARGEȘ: Bărbat găsit mort într-o zonă împădurită

de | 21.07.2022 08:13 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Moarte suspectă, după ce trupul unui bărbat a fost găsit în localitatea Stoenești, într-o zonă împădurită.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la această tragedie, miercuri, 20 iulie, în jurul orei 18.

Oamenii legii s-au deplasat în zona respectivă pentru a efectua cercetarea la fața locului.

Deoarece zona era greu accesibile, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, trupul bărbatului a fost coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Potrivit cercetărilor, trupul este al unui bărbat de 64 de ani din Stoenești. Nu se știe de cât timp zăcea, fără viață, în locul cu pricina, dar nici în ce condiții s-a produs moartea lui. Urmează ca în urma necropsiei și a cercetărilor polițiștilor, să se stabilească cum s-a produs decesul.

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al unui bărbat, de 64 de ani, din Stoenești. Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Presa Salvamont Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PERCHEZIȚII DGA în Argeș! Un polițist a suflat în fiolă în locul șoferului beat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung | Salvamont