Guvernul României nu și-a mai plătit factura la energie electrică de 6 luni!

de | 14.10.2022 19:23 | Știri, Economic, Național, Politic

Guvernul româniei nu a mai achitat factura pentru energia electrică din luna martie, însă oficialii de la Palatul Victoria spun că au un motiv real. Aceștia au recunoscut problema și spun că situația este din cauza modificărilor succesive la OUG, iar cei de la Hidroelectrica nu au mai știut cum să mai emită aceste facturi.

Astfel, ultima factură care a fost achitată de către executivul Ciucă a fost în luna martie a anului 2022. Aceasta a avut o valoare de 125.000 de lei cu tot cu TVA.

Totodată, consumul a fost redus substanțial față de luna martie a anului trecut, trecând de la 148.000 de kW la doar 127.000 de kW. Totuși, costurile au crescut, valoare facturii fiind una mai mare, trecând de la 94.000 de lei la 125.000 pentru acest an.

 

 

Sursa foto gov.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Apple a primit o amendă de 19 milioane de dolari pentru „practică abuzivă”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: