anchetaonline.ro

Hai la limonadă! Mai mulți copii fac strângere de fonduri în pădurea Trivale!

de | 01.08.2022 11:33 | Știri, Importante, Lifestyle, Pitești

Exact ca în filmele americane, un grup de copii s-au pus pe vândut limonadă în pădurea Trivale! Nonconformist pentru țara în care trăim, dar cu un puternic spirit de întrajutorare și muncă de echipă, tinerii fac acest gest cu scopul de a colecta banii strânși pentru o cauză nobilă, plantația de arbori! Ce loc mai bun puteau alegere decât pădurea Trivale?

“Reclamă” le-a făcut chiar un client, care nu a putut să nu îi observe pe cei mici! Acesta i-a postat pe rețelele de socializare unde au ajuns chiar virali după ce fotografia a strâns peste 1.000 de aprecieri în câteva grupuri și câteva zeci de comentarii de susținere.

Astăzi, plimbându-mă prin pădurea Trivale, am vazut un grup de copii care vindeau limonadă, exact ca în filmele americane ce promovează inițiativa și simțul afacerilor în rândul celor mici. Surpriza a venit când am aflat că banii colectați vor merge la un fond pentru plantarea de puieți de arbori.
Oricum am fost încântat de ceea ce vedeam dar, în plus, motivul prezenței lor mi-a umplut inima de bucurie. Doamne ajută că se întâmplă și astfel de lucruri bune într-un ocean de răutate și stres. E ceva care îmi dă speranța că nu e pierdut chiar totul.”, scrie autorul postării pe Facebook.

Sursa Foto Pitesti, orasul meu!/Razvan Serbanoiu/Daniel Onofrei

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi elevi români – Cele mai bune rezultate din istorie la olimpiadele internaționale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: