Hairstilistul Ufuk Cirdi și vloggerița Cristina Almășan au devenit părinți!

de | 03.09.2022 08:56 | Știri, Lifestyle, Național

Mămica a ales nașterea naturală în apă

Cuplul format din vedeta rețelelor sociale Cristina Almășan și hairstilistul turc Ufuk Cirdi (care are în Pitești un salon ce îi poartă numele) a anunțat venirea pe lume a fetiței lor.

Pe 1 iunie, Cristina Almășan și-a anunțat urmăritorii de pe Instagram că este însărcinată, iar la începutul lunii iulie, în cadrul unei petreceri baby-shower, le-a dezvăluit prietenilor reali și virtuali ce sex va avea bebelușul. Pentru a da vestea, un avion a trecut pe deasupra casei lor, în curtea cărora avea lor partyul, lăsând în urmă o linie de fum roz, semn că este fetiță. Micuța a venit pe lume pe 21 august, iar Cristina Almășan a ales să nască tocmai la Constanța, într-o clinică ce oferă varianta nașterii în apă.

cristina almasan - Hairstilistul Ufuk Cirdi și vloggerița Cristina Almășan au devenit părinți!

Ieri, la 19:00, FIX FIX, am născut natural, în apă, o fetiță drăgălașă tare, de 3,6 kg și 53 cm și nu mi-a fost ușor deloc. Nici acum nu mi-e! 6 ore intense de travaliu, dar alături de o echipă minunată de oameni care mi-au oferit tot suportul și tot ajutorul în cel mai drăguț mod posibil și mai ales alături de iubitul meu care a asistat la tot momentul și a «suferit» odată cu mine, m-a pupat și m-a consolat exact când aveam cea mai mare nevoie. Bebelina e bine și asta e cel mai important! Mor de dragul ei și o iubesc de nu mai pot!”, a fost mesajul transmis de Cristina Almășan pe Facebook și pe Instagram, pe când încă se afla internată la clinica Armonia Hospital.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompier acuzat că ar fi dat foc intenționat unei case! Colegii lui s-au luptat câteva ore cu flăcările!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instagram | Pitești

Ultimele articole