anchetaonline.ro

Pompier acuzat că ar fi dat foc intenționat unei case! Colegii lui s-au luptat câteva ore cu flăcările!

de | 02.09.2022 23:39 | Știri, Eveniment, Național

  • Pompier acuzat că ar fi dat foc intenționat unei case!

 

Un bărbat din Sibiu, angajat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, este acuzat că ar fi dat foc intenționat unei case, în noaptea de joi spre vineri.

Incidentul șocant s-a petrecut în localitatea Șura Mare.

Colegii pompierului au luptat ore în șir cu flăcările, aceștia intervenind cu trei autospeciale cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime și un echipaj SMURD.

Se pare că salvatorii sibieni ajunși la fața locului au transmis încă de la început faptul că focul ar fi fost pus intenționat.

Focul a distrus în totalitatea acoperișul casei pe o suprafață de 150 mp, de asemenea au ars terasa exterioară, mansarda și două anexe.

Totodată au fost distruse și bunurile aflate în interiorul casei.

 

În ceea ce privește incendiul care a avut loc azi-noapte în localitatea Șura Mare din județul Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, confirmă proveniența profesională a persoanei.

 

Întrucât la acest moment cazul se afla în atenția procurorului de caz, în funcție de deciziile organelor abilitate, vom dispune măsurile legale în consecință.

 

Ne dezicem în mod clar și nu încurajam astfel de fapte, însă situația este un caz izolat”, a precizat ISU Sibiu, conform Turnul Sfatului.

 

Foto: ISU Sibiu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Citește articolele pe același subiecte: ISU | ISU Sibiu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: