anchetaonline.ro

Caz halucinant! Un adolescent de 15 ani a violat un băiat de 7 ani

de | 07.02.2023 19:08 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz halucinant! Un adolescent de 15 ani a violat un băiat de 7 ani

Un adolescent, în vârstă de 15 ani, este acuzat că a violat un băiat de 7 ani, după ce au fost lăsați singuri de mama victimei.

Cazul halucinant a avut loc sâmbătă, în orașul Petrila, din județul Hunedoara. Mama băiatul de 7 ani este cea care a sesizat autoritățile, duminică, 5 februarie, după ce fiul ei i-a povestit prin ce a trecut.

Conform anchetatorilor, adolesecentul de 15 ani, prieten al victimei, a venit în vizită la domiciliul acestuia, în cursul zilei de sâmbătă. La un moment dat, mama băiatului de 7 ani a plecat la un magazin din zonă pentru a face cumpărături, iar cei doi băieți au rămas singuri în casă. Femeii nu i-a trecut prin minte că un asemenea incident marcant pentru copilul său va avea loc, știind că adolescentul este prieten bun cu fiul ei.

În timpul în care femeia a fost plecată, băiatul mai mare l-a violat pe copil, iar apoi l-a amenințat să nu spună nimănui cele întâmplate.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar adolescentul a fost reținut. Ulterior, magistrații Judecătoriei Petroșani au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

Foto News Romania

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: