Iată cum vor arăta chioșcurile de pâine din Pitești! Cele vechi vor fi ridicate din luna martie

de | 01.02.2023 10:34 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Județean, Pitești

Toate chioșcurile de pâine din Pitești vor avea același aspect. În curând, pe spațiul public vor fi amplasate primele noi construcții provizorii, modele unitare, cu aspect și culoare aprobate prin HCL, a anunțat municipalitatea din Pitești într-o postare pe pagina de Facebook a instituției. Totodată, municipalitatea anunță că toate chioșcurile care încalcă normele de urbanism sau pe cele estetice, situate pe amplasamente care nu vor fi scoase la licitație, vor fi ridicate de pe domeniul public din luna martie.

”Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești a organizat, în datele de 18.01.2023 și 19.01.2023, licitaţii publice pentru ocuparea domeniului public al Municipiului Pitești cu construcţii provizorii în vederea desfășurării de activităţi de comerţ, respectiv produse de panificaţie. Licitaţiile au avut ca obiect 11 locaţii din municipiu. Toate informațiile referitoare la licitații au fost publicate respectându-se procedura prevăzută de Codul Administrativ în Monitorul Oficial nr. 231/29.11.2022, în ziarul Național din 29.11.2022, în cotidianul local Curierul Zilei în datele de 06, 07 și 08.12.2022, precum și pe site-ul Primăriei Pitești, începând cu data de 07.12.2022”, potrivit sursei citate.

În urma licitației, au fost desemnate câștigătoare, pentru opt dintre amplasamente, următoarele societăți comerciale:

  1. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 24: Pitești, bloc D3, Bulevardul Nicolae Bălcescu;
  2. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 32: Pitești, bloc P1, strada General Eremia Grigorescu;
  3. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 34: Pitești, zona bloc P1, strada General Eremia Grigorescu;
  4. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 45: Pitești, bloc A2-A3, strada Exerciţiu;
  5. CIOCO LIFE SRL în amplasamentul numărul 75: Pitești, Complex Comercial Calea Craiovei;
  6. CIOCO LIFE SRL în amplasamentul numărul 84: Pitești, bloc B8, Romaria, Bulevardul Petrochimiștilor;
  7. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 92: Pitești, Piaţa Complex II Trivale, Bulevardul Libertăţii;
  8. PAN PARTENER SPEDITION ARG SRL în amplasamentul numărul 95: Pitești, Piaţa Complex I Trivale, Bulevardul Libertăţii.
  • Fiecare comerciant va avea la dispoziție noul proiect de construcție provizorie și îl va putea executa unde dorește, în 60 de zile de la câștigarea licitației. Contractul pe amplasament este de 7 ani, cu posibilitatea prelungirii a încă jumătate din perioada contractată. 

Pentru cele 3 locaţii rămase neatribuite se va organiza o nouă licitaţie în data de 23.02.2023, conform anunţului publicat în Monitorul Oficial nr. 16_27.01.2023/pag13, precum și pe site-ul Primăriei Municipiului Pitești, începȃnd cu data de 30.01.2023. Anunţul conţine toate informaţiile necesare participării la licitaţie, dar pot fi obţinute și la sediul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești, prin achiziţionarea caietului de sarcini.

  • Construcțiile provizorii existente în prezent, care încalcă normele de urbanism sau normele estetice, situate pe amplasamente care nu vor fi scoase la licitație, vor fi ridicate de pe domeniul public etapizat, începând cu 01.03.2023.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți de asemenea, pe anchetaoonline.ro:

Încă mai sunt abandonați câinii în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole