Iată cine va face lotul 2 al autostrăzii Bacău- Pașcani

de | 23.12.2022 18:47 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Compania Națională De Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat astăzi ce ofertant a fost desemnat câștigător pentru execuția lucrărilor aferente lotului 2 al autostrăzii Bacău – Pașcani. Este vorba de Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, potrivit unui comunicat de presă emis de CNAIR.

Astăzi, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru lotul 2, Trifeşti (județul Neamţ) – Gherăeşti (județul Neamţ) din autostrada Bacău – Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire. Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.277.947.884,17 fără TVA. Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR. Lungimea acestui lot este de 18,99 km. Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacșișul se va trece pe bon, din 2023!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole