Nemulțumit de ajutorul de la stat pentru căldură, a vrut să dea foc unei angajate a Primăriei

de | 23.12.2022 19:22 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Incident șocant într-o primărie din România, vineri dimineață, după ce un bărbat a vrut să îi dea foc unei angajate.

Evenimentul a avut loc la Primăria Gherghești, din județul Vaslui, acolo unde respectivul a venit, în cursul zilei de joi, să ridice ajutorul de la stat pentru căldură. Nemulțumit că a primit o sumă de bani mai mică decât se aștepta, bărbatul s-a întors astăzi la primărie, cu gândul de a o găsi pe asistenta socială a unității administrative teritoriale, cea care i-a întocmit dosarul pentru ajutor.

Bărbatul își pusese în minte să îi dea foc femeii. Astfel, a luat o sticlă de benzină și a intrat în biroul bacesteia. Însă, cum nu a reușit să o prindă, deoarece angajata a fugit prin mai multe birouri, în cele din urmă, bărbatul s-a hotărât să dea foc instituției.

Pompierii au fost chemați la fața locului și din fericire, s-a acționat rapid pentru stingerea incendiului, înainte ca cineva să fie rănit.

barbat vaslui a incercat sa incendieze angajata primarie 807246 - Nemulțumit de ajutorul de la stat pentru căldură, a vrut să dea foc unei angajate a Primăriei

Foto Antena 3

Însă, piromanul a fugit, iar acum este căutat de autorități, fiind formate filtre pentru a-l prinde pe acesta.

Astăzi, 23 decembrie 2022, ora 09:54, polițiștii din Vaslui au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din localitatea Lunca, comuna Gherghești, județul Vaslui, ar fi agresat o femeie, de 55 de ani, din aceeași localitate și ar fi incendiat o încăpere din cadrul unei instituții publice, amplasată în comuna Gherghești, județul Vaslui.

Prezumtivul autor, un bărbat, de 54 de ani, ar fi părăsit locul faptei, în acest moment fiind efectuate cercetări pentru depistarea acestuia.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere (prin incendiere), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a transmis IPJ Vaslui.

barbat vaslui a incercat sa incendieze angajata primarie 807247 - Nemulțumit de ajutorul de la stat pentru căldură, a vrut să dea foc unei angajate a Primăriei

Foto Antena 3

Foto descriptiv Stirile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 56 de ani reținut, după ce a bătut o femeie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole