Iată programul competiției. Sute de sportivi sunt așteptați la Dansul Florilor

de | 10.05.2024 15:48 | Pitești, Lifestyle

Încă o competiție sportivă de amploare se va desfășura în curând la Pitești. Mai precis, este vorba de Campionatul Național de Dans Sportiv ”Dansul Florilor”, ediția a XXXVI-a. Acesta se va desfășua sâmbătă, 18 mai, și duminică, 19 mai, la Sala Sporturilor din Pitești.

Evenimentul, organizat de Agenția Națională pentru Sport, Federația Română de Dans Sportiv, Centrul Cultural Pitești și Asociația ”Total Dance Pitești”, și coordonat de coregraful și arbitrul internațional Alfred Schieb, se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă 18 mai, ora 9:00
Concurs Ranking de dans sportiv și Campionatele Naționale de dans sportiv U21 (sub 21 de ani). Participă 400 de concurenți cu vârste cuprinse între 4 și 45 de ani, de la 40 de cluburi din țară. ”La Campionatele Naționale U21 îi vom avea concurenți pe campionii și vicecampionii mondiali en titre. Concurs Ranking reprezintă o competiție națională de top, la care numărul punctelor câștigate de concurenți se va tripla”, precizează Alfred Schieb în informarea publicată de Centrul Cultural Pitești. Se dansează dansuri standard: Vals lent, Tango, Vals vienez, Slow-fox, Quick-step și dansuri latino: Samba, Cha-cha, Rumba, Paso Doble, Jive.
Juriul este format din arbitri de cel mai înalt nivel național de la 20 de cluburi din țară.

Duminică 19 mai, ora 10:30

Concurs de formații. Participă 150 de concurenți, cu vârste cuprinse între 4 și 30 de ani, împărțiți pe niveluri: începători și avansați. Stiluri de dans: Latino Show (salsa, bachata, merengue), Dans modern, Dans de caracter, tradițional, Street dance, Majorete, Balet, Gimnastică, Open.

Sursă foto: Facebook Centrul Cultural Pitești și arhiva.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Recomandare de weekend. Duminică comunitatea se reunește la ”Sărbătoarea Narciselor” de la Negrași

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dansul Florilor