A ieșit la poartă să își ia tortul de ziua ei, dar a fost ucisă de un șofer băut și drogat

de | 04.09.2023 13:20 | Național, Eveniment

Șoferii băuți și drogați continuă să facă victime pe străzile din România.

Sâmbătă, 2 septembrie, în jurul orei 12.00, o femeie de 56 de ani a sfârșit tragic în fața propriei case. Victima ieșise la poartă pentru a primi un tort de ziua ei de naștere, pe care urma să o serbeze duminică.

Din păcate, nu a mai apucat să se bucure de el pentru că a fost ucisă de un șofer drogat și băut. În loc să fie prezenți la petrecerea aniversară, apropiații se pregătesc  acum de înmormântare.

Evenimentul tragic a fost surprins de camera de supraveghere a unei case vecine.

În imagini se poate observa cum trei persoane stau de vorbă pe marginea unui drum din Popești-Leordeni. În momentul în care se apropie de grupul respectiv, șoferul, în loc să frâneze, accelerează și nu are nicio intenție să oprească, iar femeia aflată între mașini este pur și simplu strivită.

După incident, șoferul vinovat a coborât din mașină și a încercat să se facă nevăzut, însă nu a apucat să fugă pentru că fost prins de vecinii victimei, relatează digi24.ro

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Popești Leordeni, iar din primele verificări au stabilit faptul că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea a două femei, în vârstă 51 și 56 de ani.

Femeia de 56 de ani a fost resuscitată mai bine de o oră, însă, în zadar. Ulterior a fost declarat decesul la spital. Cealaltă victimă, în vârstă de 51 de ani, a fost rănită ușor, însă starea ei este bună, fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit sursei citate, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că șoferul, un bărbat de 59 de ani avea o alcoolemie enormă: 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, drug-testul a scos în evidență că ar fi consumat şi substanțe psihoactive. El ar fi ieşit pozitiv la amfetamină.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.  De asemenea, în acest caz, a fost deschis și un dosar pentru lovire și alte violențe, deoarece șoferul susține că a fost bătut de oamenii din zonă după momentul impactului.

sursă foto/video Facebook Euronews România

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Exploziile de la Crevedia. A murit încă o victimă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: