Mădălin Soare, argeșeanul care a obținut locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023

de | 04.09.2023 13:19 | Mioveni, Lifestyle

Primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu l-a felicitat pe Mădălin Soare, argeșeanul care a obținut locul I la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023.

Felicitări Mădălin Soare pentru titlul de Campion Național la Categoria Men’s Physique!

Comunitatea sportivă din Mioveni se poate mândri cu un nou titlu de campion national ”, a transmis edilul în mediul online.

George Mădălin Soare, culturistul în vârstă de 35 de ani, a obținut titlul de Campion Național la categoria Men’s Physique, în cadrul Campionatul Național de Culturism și Fitness 2023, organizat în perioada 29 august – 3 septembrie 2023, la Sibiu.

Sportivul este legitimat la CSU ASE București și este membru al lotului național de fitness și culturism, alături de care a reprezentat România la mai multe competiții internaționale, inclusiv la Campionatul Mondial.

Argeșeanul a adunat multiple trofee internațioanle în palmaresul, cea mai important disticnție fiind medalia de aur la categoria +182 Men’s Physique, în cadrul Campionatului European IFBB, în anul 2020.

 

Foto: Facebook

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole