Impact violent între două mașini pe DN 67! O fetiță de cinci ani a murit

de | 09.04.2024 10:19 | Național, Eveniment

O fetiță de numai cinci ani și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, petrecut ieri, opt aprilie, pe drumul național DN 67.

Potrivit news.ro, evenimentul a avut loc pe raza localității Mihăești și a fost vorba despre un impact violent între două mașini conduse de două șoferițe.

accident vl 8 apr - Impact violent între două mașini pe DN 67! O fetiță de cinci ani a murit

Din primele verificări efectuate, a reieşit faptul că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de o femeie, de 30 de ani, din localitatea Mihăeşti şi un alt autoturism condus de o femeie, de 54 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea”, a transmis IPJ Vâlcea.
La fața locului au intervenit de urgență echipaje de pompieri din Râmnicu Vâlcea şi Buneşti, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi o ambulanţă SAJ cu medic.
Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat din răsputeri să salveze fetița și au resuscitat-o minute în șir. Din nefericire, copila nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul aflat la locul accidentului a declarat decesul acesteia.
În urma impactului, și mama fetiței a fost rănită și a ajuns la spital. Ea a suferit răni la un picior şi o mână.
Potrivit sursei citate, cele două șoferițe au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs evenimentul.
Din cauza accidentului, circulația a fost blocată pe DN 67, iar pentru a evita zona şoferii au fost sfătuiţi să circule pe o rută ocolitoare, pe DJ 647 Mihăeşti – Băile Govora.

FOTO: IPJ Vâlcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe Dealul Negru! Implicate două TIR-uri și trei autoturisme

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vâlcea

Ultimele articole