anchetaonline.ro

Important lider PSD, reţinut de DNA!

de | 27.11.2022 20:15 | Știri, Eveniment, Național

Fostul ministru al Economiei și actualul vicepreședinte la Curtea de Conturi, Niculae Bădălău a fost reținut, în această seară, de DNA, după ce a fost audiat într-un dosar de corupție, potrivit G4Media.ro.

Liderul PSD a fost reținut pentru 24 de ore pentru dare de mită, în formă continuată și trafic de influență. De asemenea, conform sursei citate, o dată cu el, a mai fost reținut reprezentantul unei societăți comerciale, pentru comiterea infracțiunii de complicitate la dare de mită.

Potrivit G4Media.ro, cea de-a doua persoană ar fi chiar Elena Matache iar firma vizată este Samby Intex SRL, firma ginerelui său.

Niculae Bădălău a fost săltat duminică seară, și dus la audieri. Procurorii investighează un presupus lobby pentru companiile pe care le dețin copiii săi.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonliene.ro

Viața bate filmul în Ștefănești! Tatăl biologic al unui copil a fost înjunghiat chiar de către tatăl din acte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: