În februarie! Românii primesc 700 de lei pentru plata facturilor

de | 13.01.2023 19:21 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Național

Coaliția de Guvernare a făcut noi precizări privind ajutorul financiar oferit românilor pentru plata facturilor la energie.

De acest ajutor vor beneficia persoanele vulnerabile, care au venituri mai mici sau egale cu 2000 de lei.

Este vorba despre suma de 1.400 de lei, bani europeni, pentru achitarea acestor facturi. Ajutorul va fi oferit în două trașe: 700 de lei în luna februarie a acestui an, iar încă 700 de lei vor fi distribuiți în luna septembrie.

Conform anunțului dat de Guvern, cu acești bani, oamenii vor putea plăti o parte din cheltuielile cu energia.

Se pot plăti o parte din cheltuielile cu energia, indiferent de natura acesteia: energie electrică, energie termică centralizată, gaze, butelie, lemne pentru foc, păcură, peleţi şi alte materiale de încălzire.

Aproximativ 2,8 milioane de gospodării vulnerabile vor fi ajutate pentru a trece mai ușor peste această perioadă”, anunță Guvernul.

Foto descriptiv StirideCluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cardul de energie! Cine beneficiază, cum se obține, cum se folosește!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole