Un piteștean de 71 de ani riscă să stea după gratii

de | 13.01.2023 20:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Totul a pornit de la un conflict cu un vecin.

Un piteștean de 71 de ani riscă să își petreacă următorii ani după gratii, după ce a fost acuzat de distrugere în formă continuată.

Bărbatul este cercetat după ce în perioada iunie 2021-ianuarie 2022, după un conflict cu vecinul său, pe fondul unui litigiu privind limita dintre proprietăți, ar fi distrus canalizarea care deservește o parte a imobilului învecinat.

Mai exact, bătrânul pensionar a înfundat canalizarea cu diverse obiecte. Mai apoi, acesta a desființat și canalizarea de folosință comună, iar ulterior a astupat cu beton întreg căminul canalizării. Totul, pentru a se răzbuna pe vecin.

Conform oamenilor legii, dosarul penal va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Botoșaneanul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O femeie din Argeș, înmormântată ilegal pe terenul unei grupări religioase, ar putea fi deshumată

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: