În tancurile lui Putin au fost trimise scrisori de la copii pentru Ucraina

de | 19.05.2022 13:57 | Știri

Preoții ruși au sfințit tancurile T-90M trimise pe frontul din Ucraina.

Modelul T-90M este unul dintre cele mai moderne tancuri pe care le are în dotare armata Rusiei. Acestea sunt încărcate în trenuri care le vor duce pe frontul din Ucraina.

Potrivit informațiilor publicate de jurnalistul Dmitry Kolezev și de presa din Moscova, în tancuri au fost puse icoane și scrisori de la copii, înainte să fie trimise la război. De asemenea, acestea au fost sfințite de un preot.

În etapa finală a pregătirii vehiculelor de luptă, în ele au fost incluse desene și scrisori de la copiii constructorilor de tancuri și icoane ortodoxe”, scrie TASS.

Binele trebuie să fie întotdeauna capabil să se apere. Și, prin urmare, există o astfel de tradiție de a sfinți armele” a spus protopopul Ioan Bragin cel care a sfințit tancurile.

Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Curse gratuite la Publitrans de Zilele Piteștiului! Vezi programul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: