INA a deschis Programul de formare specializată pentru ocuparea unei funcții publice!

de | 14.09.2022 19:19 | Știri, Județean, Politic

Simona Bucura Oprescu anunță oficial deschiderea Programului de formare specializată de către Institutul Național de Administrație (INA), cu scopul ocupării funcțiilor publice pentru înalții funcționari publici, din promoția „Paul Negulescu”.

Suntem conștienți cu toții că scopul formării este acela de a dobândi competențe și de a îmbunătăți competențe deja deținute, de a facilita ulterior o acțiune cât mai eficientă a instituțiilor publice. Programul propus de #INA, și impus de legiuitor, este unul generos, care cuprinde 9 module pe parcursul cărora, alături de formatori, cursanții sunt provocați să identifice probleme, să caute răspunsuri, să facă analize comparative și să dea sens bun complexului aparat administrativ.”, precizează Simona Bucura Oprescu

Astfel este predat modul de a “A guverna bine” care include buna administrare, de asemenea, ambele fiind cuprinse în “a legifera bine”.

Mai mult de atât, Simona Bucura Oprescu anunță că va participa și se va implica, alături de colegii din Comisia de administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților, în cursurile susținute de către specialiștii și conducerea INA, astfel, fiindu-le de ajutor și cursanților.

Aceasta susține că va fi prezentă pentru a răspunde nevoii unei administrații eficiente și care să răspundă așteptărilor cetățenilor.

Le doresc formatorilor, personalului și cursanților INA mult succes!”, scrie parlamentarul pe contul oficial de Facebook.


 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident mortal cu 3 victime! Un minor de 11 ani este implicat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: