Accident mortal cu 3 victime! Un minor de 11 ani este implicat!

de | 14.09.2022 18:39 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic s-a petrecut în cursul zilei de azi, miercuri, 14 august, după ce un șofer de 68 de ani din Prahova a intrat într-o altă mașină pe DJ 2031 în Buzău. Conform Digi24, șoferul de 68 de ani, dar și pasagera acestuia au murit pe loc. Cea de-a treia victimă este un băiat în vârstă de 11 ani, pasager în cea de-a doua mașină, care a fost grav rănit. Minorul a fost preluat de un elicopter SMURD, precizează IPJ Buzău.

Din primele date de la faţa locului s-a stabilit faptul că în timp ce conducea autoturismul dinspre localitatea Scutelnici către Brădeanu, un şofer în vârstă de 68 de ani din Prahova a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus pe DJ203I, dinspre Cotorca spre Pogoanele, de către un conducător auto în vârstă de 33 de ani, din Brăila. Accidentul s-a soldat cu rănirea unui pasager al şoferului de 33 de ani, un minor de 11 ani din Brăila care a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale şi decesul a două persoane, şoferul din Prahova şi pasagera acestuia, o femeie în vârstă de 64 de ani, din acelaşi judeţ”, informează IJP Buzău, potrivit Digi24.

 

 

Foto Digi24.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Kaufland și Lidl au oprit încărcarea gratuită a mașinilor electrice!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: SMURD

Ultimele articole