anchetaonline.ro

Încă două spații de servicii au fost deschise pe A1!

de | 09.12.2022 14:24 | Știri, Administrație, Național

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că au fost deschise încă două spații de servicii pe autostrada A1, pe tronsonul Lugoj – Deva. Totodată, compania anunță deschiderea altor spații de servici pe această autostradă.

Strategia CNAIR pentru dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres, continuă prin deschiderea unui nou lot privind alte două spații de servicii pe A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km. 428+310 stânga și km. 428+310 dreapta, situate în zona localității Făget. Joi, 08 decembrie 2022, au fost date în folosință încă două spații de servicii ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products SRL”, anunță CNAIR.

Dotările puse la dispoziție în aceste spații de servicii sunt: parcare autoturisme (59 locuri pe Calea 1, dintre care 2 locuri pentru persoanele cu dizabilități și tot atâtea pe Calea 2; parcare camioane (21 locuri pe Calea 1 și tot atâtea pe Calea 2); parcare autocare (3 locuri pe Calea 1 și tot atâtea pe Calea 2); parcare motociclete (10 locuri pe Calea 1 și tot atâtea pe Calea 2); zonă aspirator (câte un loc pe Calea 1 și Calea 2); stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2 (câte 4 locuri pe Calea 1 și Calea 2); stație distribuție carburant; spațiu comercial; snack bar; soalete publice; anexă container dușuri. Alte 2 spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km. 446+890 stânga și km. 446+890 dreapta, din zona localității Traian – Vuia.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemene, pe anchetaonline.ro:

Proiecte importante la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea prin PNRR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CNAIR