anchetaonline.ro

Peste 400 de kg de articole pirotehnice găste în urma unei percheziții în Argeș!

de | 09.12.2022 13:41 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de 8 decembrie, în baza unui mandat emis de Judecătoria Pitești, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, au desfășurat o percheziție domiciliară, la domiciliul unui bărbat de 33 de ani, din Poiana Lacului.

Argeșeanul era bănuit de săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform Legii 126/1995.

În urma percheziției făcute de către organele oficiale, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 400 de kg de articole pirotehnice, din categoriile F2, F3, P1 și T1, în valoare de aproximativ 13.000 de lei.

Bărbatul a fost dus la audieri, iar după administrarea probatoriului Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Verificările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! I-a explodat roata, a intrat într-un autoturism și l-a proiectat între glisiere pe A1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: